Streaplers

Streaplers

STREAPLERS - ET AV SVERIGES BESTE OG LENGSTLEVENDE BAND – OG NÅ FØRSTE SVENSKE BAND UTE MED ALBUM MED KUN NORSKE TEKSTER

STREAPLERS ble startet i 1959 av tvillingene Göran og Håkan Lilljeblad som fremdeles er heltids aktive medlemmer i bandet – slå den ! Og STREAPLERS kan i Sverige se tilbake på en lang, lang rekke album som hver har solgt langt over 100.000!

STREAPLERS som siden 1959 uavbrutt har vært i gang som rockeband – popband – danseband – er som en institusjon å regne i Sverige.

STREAPLERS PÅ NORSK blir bandets 48. album utgivelse ! – det lukter skandinavisk rekord.

Det er STREAPLERS NORSKE TROMMESLAGER gjennom 17 år, KJETIL GRANLI, fra Kongsvinger, som er hovedvokalist på albumet og han ble i 2001 valgt til ”Årets Trommis” i Sverige.

STREAPLERS PÅ NORSK inneholder flere av bandets store hits + mye annet ønsket og veldig dansbart, spesialplukket til STREAPLERS store trofaste norske publikum. På et av sporene medvirker Hanne Mette Gunnarsrud fra Contrazt i en flott duett med Kjetil.

STREAPLERS PÅ NORSK presenteres i full bredde i NRKP1s På Dansefot, der Erik Forfod også intervjuer bandet. Stort oppslag i musikkmagasinet De Danseglade og pressemøter/intervjuer med større nærradioer og lokal-tv i hele Østlandsområdet.

Utgivelser