«Hellig sted»
Artist: Anne Vada · Utgitt: 30.03-2009

Hellig sted Anne Vada

”Ingen kan ta fra oss dette evige sekund” synger Anne Vada og Jørn Hoel sammen. Tekstlinjen refererer til kjærlighetens mysterium. Jørns sensuelle og uslepne vokal – Annes klokkeklare og vare formidling – kontrastene forenes i en vakker musikalsk nærhet.”

Duetten ”Hellig Sted” er én av flere nyskrevne låter til Anne av Rolf Løvland. Den svenske tekstforfatteren og artisten Py Bäckman bidrar også med en originaltekst til en av Løvlands nye Vada- låter. Annes musikalske ambisjoner kommer vakkert og tydelig til uttrykk i ”Hellig Sted”. Første fremføring av sangen med Anne og Jørn kan oppleves på TV2, God Morgen Norge, mandag 30.mars. ”Jeg finner uttrykket mitt i kontrastene, jeg ønsker å foréne det vakre med det rå – det varme med det kalde. Jeg vil mer enn bare å synge – jeg vil fortelle en historie, vekke følelser med musikken og sangen min” sier Anne Vada. En samlet norsk presse overøste hennes forrige plate – Sacral Jul – med femmere og seksere i fjor vinter. En produksjon som ble et spennende musikalsk møtested for artister som Ronni Le Tekrø, Sigmund Groven, Frode Fjellheim fra Transjoik og Knut Reiersrud.

Låtoversikt Hellig sted

 Nr.TittelTid
1Hellig stedm. Jørn HoelMusikk: Rolf Løvland04:58

«Hellig sted» i media

Toppartister trår til for Vada

Avisartikler 07.04.09 Trønderavisa

Hun vakte oppsikt med sin juleplate «Sacral Jul» for halvannet år siden. Nå samler en rekke toppartister seg for å fronte Anne Vada mot et skikkelig gjennombrudd.

Anne Vada står for et vakkert og neddempet, men likevel dramatisk lydlandskap.