Humørbombe fra kjøkkenet

Plateanmeldelser LiveCity

Sigrun & The Kitchen Band albumdebuterte for to år siden og følger opp med et album som har et smittende humør.

Mrs. Robinson's Pantry begynner med to fengende visepopsanger som man bare må bli glad av: "This Little Game" og "I Do". Her bruker nordlendingen Sigrun Loe Sparboe sin kvitrende stemme, slik Marit Larsen gjør. Og hun minner om Natalie Merchant fra 10,000 Maniacs på "Something About You".
 
Et annet høydepunkt er "Ladybugs and Fireflies", som er velarrangert à la norske Dylan Mondegreen. "Fold And Make A Wish" har litt Jon Eberson Group i seg. På enkelte ballader, og spesielt "Bubbles in the Wind", er Sigrun inspirert av Maria Mena.
    
Mrs. Robinson's Pantry er altså et album der det er lett å høre hva musikken er influert av. Men samtidig er det ei herlig plate med en rekke gode popmelodier, med et luftig, harmonisk og organisk lydbilde. Leken og sjarmerende musikk som ikke er særlig original. Sigrun & The Kitchen Band er for øvrig forsterket med den svenske gitaristen Georg Wadenius, som blant annet har spilt med Blood, Sweat & Tears og Silje Nergaard. Og albumtittelen er oppkalt etter en replikk i filmen "Manndomsprøven" der mrs Robinson sier om sine piller: "Hide It In The Pantry!".
 
Jon Vidar Bergan 7/10

Kilde: livecity.no

Les mer om «Mrs. Robinson’s Pantry» fra Sigrun & The Kitchen Band