Utgivelser 2008

D.D.E.«Frelsesarmeens juleplate»

Frelsesarmeens juleplate
Best.nr: BBRCD 022

Det er en glede å presentere D.D.E. som årets bidragsyterer til Frelsesarmeens juleplate. D.D.E. har i over 15 år støttet Frelsesarmeens arbeid for de svakeste i samfunnet, og det var et gjensidig ønske om at nettopp D.D.E. skulle lage årets juleplate.

Benedicte Adrian«Desember»

Desember
Album Best.nr: BBRCD 021

Desember er Benedicte Adrians solodebut. Albumet er produsert av Newclear Sound, og består av både nyskrevne låter og 1800-tallsmelodier i ny drakt. Benedicte har ønsket å lage en juleplate uten de tradisjonelle julebjellene, dette er derfor blitt et vinteralbum med smak av jul.

Odd Børretzen/Lars Martin Myhre«Syv sørgelige sanger og tre triste»

Syv sørgelige sanger og tre triste
Best.nr: BBRCD020

Odd Børretzen og Lars Martin Myhre er tilbake med det de har annonsert som deres aller siste plate.

Rita Eriksen«Hjerteslag»

Hjerteslag
Best.nr: BBRCD018

Dette er Rita Eriksens første soloplate på 10 år, og den markerer hennes 20-årsjubileum som artist. Hun har plukket ut melodier skrevet av kjente låtskrivere som Gillian Welch, Leonhard Cohen, John Stewart og Townes Van Zandt, og latt Ingar Hovland få sette norsk tekst til de fleste av disse.

Sogns«Det koster å vara kar»

Det koster å vara kar
Best.nr: DANS 0801

Sogns har siden orkesteret ble dannet i 2005 fokusert på å skape en egen og unik sound innenfor dansebandgenren. Dette er bandets debutplate som består av 12 sterke låter du kommer til å nynne til i lang tid fremover.

The Refreshments«Jukebox - Refreshing Classics»

Jukebox - Refreshing Classics
Best.nr: BBRCD019

Etter mer enn en halv million solgte album, ti gullplater, en platina og utallige radiohits siden det kommersielle gjennombruddet med ”Miss You Miss Belinda” i 1999, bestemte The Refreshments seg for at det endelig var tid for å gjennomføre et drømmeprosjekt: en plate med bandets tolkninger av deres største rock’n’roll-favoritter.

Sten & Stanley«Norske Hits»

Norske Hits
Best.nr: Dans0802

Sten & Stanleys 40 beste låter er nå samlet på dobbelutgivelsen Norske Hits.

Harald Heide-Steen jr.«Musikalske Minner»

Musikalske Minner
Album Best.nr: BBRCD 017

Musikalske Minner er en nyinnspilt seriøs jazzplate fra hele Norges moromann, Harald Heide-Steen jr. Bestående av 12 jazzklassikere som inkluderer duetter med datteren Tiril og sønnen Frikk, er dette blitt en eksepsjonelt flott og stemningsfull utgivelse.

Adam Schjølberg«The Start of Something»

The Start of Something
Singel Best.nr: BBRCDS0801

Adam Schjølberg vant tv3-konkurransen Sangstjerner 2007. Dette er vinnerlåten, skrevet av Christian Ingebrigtsen og Åge Sten Nilsen.

Sigrun & The Kitchen Band«Blackcurrant and other Berries»

Blackcurrant and other Berries
Best.nr: BBRCD016

Sigrun and the Kitchen Band er et norsk akustisk visepop-band bestående av Sigrun Loe Sparboe (vokal), Magnus Lund Eriksrud (gitar), Anders Lund Eriksrud (tangenter), Jorun Perander (kontrabass) og Simen Vangen. Bandet ble etablert i 2006, og spiller materiale av Sigrun Loe Sparboe.