Utgivelser 2009

Rita Eriksen«Velkommen inn - Frelsesarmeens juleplate»

Velkommen inn - Frelsesarmeens juleplate
Best.nr: BBRCD032

Den 7. “Frelsesarmeens juleplate” i rekken presenteres av Rita Eriksen, stemmen hele Norge kjenner fra de mange Eriksen-hit´ene, utallige duetter med andre norske toppartister og fjorårets solosuksess “Hjerteslag”.

Hilde Heltberg«Elske fritt»

Elske fritt
Album Best.nr: BBRCD028

Det har gått 6 år siden Hilde Heltbergs forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.

Trio Tre«Kalde øl og heite jenter»

Kalde øl og heite jenter
Best.nr: BBRCD031

Arild Nyquist (1937 - 2004) ble landskjent mot sin egen vilje i 1972, da han lanserte tøyseverset «Nå er det jul igjen!».

Hilde Heltberg«Elske fritt (sgl.)»

Elske fritt (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0909

Hele 6 år er gått siden Hildes forrige album, den kritikerroste ”Don´t Come Closer”, produsert av Hellbillies´ Lars Håvard Haugen.

Kvikksölv«Om igjen (sgl.)»

Om igjen (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0910

Denne sangen er et bevis på at tapt kjærlighet ikke nødvendighvis trenger å bli trist, og den er det perfekte soundtracket til sommeren 2009…

Linda Kvam«Det ska'kke stå på meg (sgl.)»

Det ska'kke stå på meg (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0904

Linda Kvam synger låta om den trassige jenta fra Børretzen-hørespillet "Saltholmen"

Bjelleklang«Menn, menn, menn»

Menn, menn, menn
Best.nr: BBRCD027

Det finnes vel knapt en nordmann som ikke forbinder vokalgruppa Bjelleklang med udødelige og humorfylte sommerslagere. "Menn, menn, menn" er i butikkene nå!

Sigrun & The Kitchen Band«I do (sgl.)»

I do (sgl.)
Best.nr: BBRCDS0907

Sigrun & the Kitchen band blomstrer frem og bergtar stadig flere sjeler med sine ærlige og lekne poplåter. Marry me today! synger Sigrun. I do er en låt det oser livsgnist og sommer av.

Sten & Stanley«Allsånger på vårt sätt»

Allsånger på vårt sätt
Best.nr: DANS0901

”Etter at vi det siste året har spilt rundt på massevis av allsangkvelder, ville vi samle de mest populære låtene på en CD og samtidig gjøre det litt annerledes enn en ”vanlig allsangskive””, sier Sten Nilsson. ”Tanken er at man skal kunne både synge og danse til låtene”, fortsetter han.

Odd Børretzen/ Margaret Skjelbred/ Jon K. Rosslund/ Olaf Kamfjord«Saltholmen»

Saltholmen
Best.nr: BBRCD026

En merkelig og ganske rørende historie om noe som hendte for 79 år siden på en øy, som ligger et sted langs Vestfoldkysten. ”Litt sydvest for Svenner fyr kanskje”, for å bruke Børretzens egne ord. ”Saltholmen står ikke på noe kart. Men der var den i 1930, og der er den ennå.”

Anne Vada«Hellig sted»

Hellig sted
Singel Best.nr: BBRCDS09031

”Ingen kan ta fra oss dette evige sekund” synger Anne Vada og Jørn Hoel sammen. Tekstlinjen refererer til kjærlighetens mysterium. Jørns sensuelle og uslepne vokal – Annes klokkeklare og vare formidling – kontrastene forenes i en vakker musikalsk nærhet.”

Peter Pan«Peter Pan»

Peter Pan
Best.nr: BBRCD024

Oppsettingen av Peter Pan på Det Norske Teatret var høsten 2007 en av de største teatersuksessene i landet, med over 60000 solgte billetter. Sigve Bøe, som har fortellerstemmen, gikk sammen med musikerne og skuespillerne i studio og spilte inn hele forestillingen. Nå slippes eventyret på CD, i forbindelse med nyoppsettingen av Peter Pan på samme teater.