Utgivelser 2010

Heidi Gjermundsen Broch/Terje Norum«Tidevann»

Tidevann
Album Best.nr: BBRCD036

Klaus Hagerup skriver om plata: Både melodiene til Terje Norum og sangen til Heidi Gjermundsen Broch tar vare på den kompliserte enkelheten, renheten og dybden i mors dikt. Jeg har lest mors dikt mange hundre ganger, men da jeg hørte ”Tidevann” åpnet de seg for meg på nytt. Det var som om jeg opplevde dem for første gang. Tretti år etter mors død, følte jeg et plutselig savn. Fordi stemmen hennes enda en gang var så nær meg.

Elg«Storm»

Storm
Album Best.nr: BBRCD035

Elg har med sine soloalbum bevist at han behersker både å være låtskriver, sanger og gitarist. Musikken viser seg som et landskap i folkrock-land med innslag av både jazz og folkemusikk.

Liv Marit Wedvik«Solid Ground»

Solid Ground
Best.nr: BBRCD034

Liv Marit er nå klar med sitt femte album “Solid Ground”. Hennes to foregående; “Home Sweet Home” (2005) og “Riding Out The Storm”(2006), har etablert henne som en av favorittene på den norske countryrockhimmelen.

Sigrun & The Kitchen Band«Mrs. Robinson’s Pantry»

Mrs. Robinson’s Pantry
Best.nr: BBRCD029

Det er ikke uten grunn Sigrun & the Kitchen Band har plassert seg i husets mest lune rom. Publikum virkelig stortrives med kjøkkenbandets musikalske oppskrift bestående av fengende melodier, ektefølte og nære tekster smakt til med litt søtt.