Utgivelser 2013

Lars Martin Myhre«Livets Vann»

Livets Vann
Album Best.nr: BBRCD053

Lars Martin Myhre omtales ofte som melodiens mester, og i følge Aftenposten ”den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter”.

Lars Martin Myhre«En Natt med Olson og Strand»

En Natt med Olson og Strand
Best.nr: BBRCD054

Dette må være en av tidenes mest dempede innspillinger. Besetningen er kun Lars Martin, og alt er spilt inn direkte uten bruk av verken klanger eller andre opptakstekniske ”søtningsstoffer”.

Frode Alnæs«Envy The Man»

Envy The Man
Best.nr: BBRCD045

Envy The Man er en pop-plate full av vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Frode har skrevet all musikken selv - og synger selv. 12 låter har fått plass på albumet.

Bøygard«Blågras på Skrindo»

Blågras på Skrindo
Album Best.nr: BBRCD051

Bøygard har spilt inn albumet på småbruket hvor de vokste opp, på Skrindo i Votndalen i Ål i Hallingdal. Med seg til fjells har de hatt Jonas Fjeld som produsent og Chatham County Line som backingband. Plata er spilt inn live på kjøkkenet i gamlestugu, med beitende sauer rett utenfor døra, lytter du ekstra godt kan du høre sauebjellene klinge i det fjerne.

Ni Liv«Ein kveld med Ni liv»

Ein kveld med Ni liv
Best.nr: BBRCD046

NI LIV OPPSUMMERER 10 ÅR SOM BAND MED ”LIVE” CD + DVD!

Bjølsen Valsemølle«Kong Vinter»

Kong Vinter
Best.nr: BBRCD047

”KONG VINTER” slippes 4. Februar . Albumet inneholder 12 nye låter, signert Trond Ingebretsen, deriblant ”Tidas elv”, en minnelåt til bandets keyboardspiller Martin Aune. Tittelsporet ”Kong Vinter”er allerede ute som singel. Kong Vinter” er en hyllest til vintern’s makt og kraft: En stor og vakker låt i beste Bjølsen tradisjon.